HSR Verpakkingen Ede

Eterpol heeft eind 2014 een waterrecirculatie-installatie opgeleverd bij de firma HSR Verpakkingen te Ede. Dit bedrijf is specialist in inzameling, verwerking en recycling van industriële verpakkingen. Met een eigen transportvloot worden verpakkingen opgehaald bij de klant en op een milieuverantwoorde manier verwerkt.

Bij het schredderen en naderhand wassen van de kunststof verpakkingen is water nodig. Gezien de diversiteit in vervuilingen is het niet mogelijk om het gebruikte water naderhand te lozen op het riool. Afvoer van het water is kostentechnisch niet interessant en past qua duurzaamheid absoluut niet bij de visie van het bedrijf.
 In samenwerking met Eterpol is een volautomatische installatie gerealiseerd waarbij water gebruikt wordt vanuit 4 buffertanks. Dit water wordt gebruikt in het proces en constant in de juiste conditie gehouden door toepassing van afscheidings- en doseertechnieken. Door de juiste selectie van pompen- en leidingdiameters krijgt de waterstroom voldoende rust om inline te separeren.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Wat kunnen wij
voor u betekenen?

Machinebouw

Alles draait om techniek! In deze techniek zijn werktuigbouw en besturing onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door de jaren heen...

Lees verder

Installatiebouw

Een installatie is een verzameling van componenten die tezamen een functionaliteit hebben. Deze complete installatie heeft telkens een machinekenmerk...

Lees verder

Skidbouw

Ook in dit deel van onze activiteiten komt de achtergrond als speciaal applicatiebouwer sterk terug.
 Een skid wordt door...

Lees verder

Lees meer over onze diensten

Design:

|

Techniek: